Hardlopen week 7: Mijn life-saver!

Oke, week 7 nam wat meer tijd in beslag… een week of twee, drie …. Was ergens even druk met andere dingen en schoot er even bij in en een paar dagen ziek geweest. Maar ik heb het weer opgepakt, een lesje in de herhaling gezet en op naar een fase verder! Nu is het vooral rennen en weinig lopen. Ik kom nu bijna aan de andere kant van het park 😀

'Rennen met Evy' week 7
‘Rennen met Evy’ week 7

Het is wel fijn dat het weer beter wordt, al vind ik het nog steeds lastig om me te kleden, vooral om me niet te warm te kleden. Afhankelijk van de hoeveelheid wind, heb ik meestal een dun ademend shirt met lange mouwen met mijn hardloop windjackje aan, maar vandaag ga ik zonder jasje. Ik begin overigens wel een bovenmatige interesse te krijgen voor leuke hardloopkleding, maar dat terzijde 😉

www.2catsandthekitchen.com

Wat betreft hardloopsnackjes is het de laatste tijd erg simpel. Ik zorg dat ik de uren van te voren voldoende drink (maar niet teveel) en ik eet veel banaan. Vooraf en soms ook nog na het rennen. Soms heb ik dan behoefte aan een soort banaan+. Ik moet dan eigenlijk gewoon iets substantieels hebben (hongerklop!!). Dan combineer ik een paar van mijn favoriete ingrediënten: banaan+pindakaas+granola. Dus koolhydraten en eiwitten, perfect voor mijn sportlichaam! Dit is echt mijn all time life-saver!

www.2catsandthekitchen.com

Recept

Banaan +, the life-saver!

1 banaan
2 – 4 eetlepels pindakaas
2 a 3 eetlepels granola, bijvoorbeeld deze boekweit granola

  • Snij de banaan in de lengte doormidden (bij een grote banaan de helften in 2-en)
  • Besmeer de helften met de pindakaas
  • Bestrooi met een flinke laag granola
  • Nou, dat was niet moeilijk, toch? 😉

www.2catsandthekitchen.com

Lekker rennen!

(Recept en foto’s van Marieke (c))

(Visited 160 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.