Hardlopen week 5 met een exotische smoothie

Ik gaf eerder al aan dat ik niet echt in een lekker ritme zat, nou, nog steeds niet … Door allerlei omstandigheden heb ik anderhalve week helemaal niet gelopen en vervolgens kwam ik er niet helemaal goed in. Maar ik heb uiteindelijk ook deze week volbracht! Ja, ik ben op de helft! Is het je weleens opgevallen dat als je langere tijd niet hebt gelopen, dat het dan de eerste keer heel goed gaat en de run(s) erna juist zwaar vallen? 

rennen met Evy week 5
Renne met Evy – week 5

Ik zit inmiddels wel op een punt in het hardloopschema dat ik of 4 of 5 minuten ren, dus niet meer 2 of 3 minuten. Dit geeft wel het gevoel dat ik inmiddels wat bereikt heb. Meestal denk ik dat ik conditioneel meer aankan, maar voor mijn gewrichten en spieren is het volgens mij heel goed. Maar ik moet wel goed blijven rekken met die korte kuitspieren!

www.2catsandthekitchen.com

Ik heb tegenwoordig weer veel meer tijd en dus ook tijd om vroeger op de dag te rennen in plaats van pas om 18.00 uur. Dit zorgt ervoor dat ik weer smoothies ga maken! Ja, daar word ik blij van 🙂 Want wat is nu beter na het rennen? Een smoothie die hydrateert, aanvult, ontzurend werkt en natuurlijk gewoon heel lekker is.

Recept

Exotische smoothie

1 kleine banaan
1 kaki fruit
1/2 cup kokoswater
1 eetlepel hennepzaad
6 blaadjes (zoete) basilicum
optioneel: een snuf cayennepeper

  • Doe alle ingrediënten in een blender en blend tot een heerlijke smoothie
  • Vind je de smoothie te dik? Voeg dan nog wat kokoswater toe

www.2catsandthekitchen.com

Ren ze!

(Recept en foto’s van Marieke (c))

(Visited 113 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.