Allemaal aan de sapjes

Ik heb een slowjuicer en toegegeven, zo vaak gebruik ik ‘m niet. Dat is voor een groot deel omdat het best een werk is om het apparaat schoon te maken. Belangrijk is ook om het schoonmaken niet te lang uit te stellen, want als die groentevezels eenmaal drogen in het apparaat, zie het dan maar eens makkelijk schoon te krijgen …

Andere reden is dat ik vaak ook een beetje sapcreativiteit mis. Ideeën om leuke, verrassende juices te maken. Vaak pak ik wat er in huis is en waar ik  mee eindig is dan eigenlijk (altijd) wortel, appel en gember. Erg lekker hoor, daar niet van, maar ik wil ook wel eens wat anders.

En toen kreeg ik het aanbod van Uzuma om hun sapjes te proberen. Ja, graag natuurlijk!! uiteraard benieuwd naar de smaken en ook weer een kans om een aantal dagen achter elkaar sapjes te drinken (zonder moeite), dan voel je je gezond worden. Dus kom maar door!

Ik kreeg een goed geïsoleerde doos met 7 flesjes sap (het proefpakket), nog bevroren. In de koelkast konden ze rustig verder ontdooien. En toen kon ik iedere dag een sapje drinken! Mijn favoriete sapmoment is later in de middag, zo rond de 4-uursdip. Dus iedere middag heb ik een lekker sapje gedronken en daar kikker je best goed van op!

Wat vond ik ervan? Super makkelijk natuurlijk! En je hebt veel meer spannende combinaties in een flesje, dan als je dit thuis allemaal zou maken. Kan natuurlijk wel, maar dan moet je met een aanhanger naar de groenteboer 😉 Ik vond ‘Shine’ erg lekker, fijn tropisch en je proefde de mango en meloen goed, maar niet te. Ook ‘Zen’ vond ik erg lekker en fris. ‘Aura’ was prima, maar had meer gember in gemogen, die vond ik eigenlijk niet terug. Eigenlijk had van mij overal wel wat gember bij gemogen.

Uzuma levert deze sapjes bij je thuis af en je kunt daarnaast ook nog kiezen voor verschillende programma’s. Dus als je nieuwjaarsvoornemen een detox is, dan kun je bij Uzuma een kant en klaar detoxprogramma krijgen. Ze hebben ook een pakket voor als je wil afvallen of als je op een gemakkelijke manier alle voedingsstoffen binnen wil krijgen, maar je kan ook gewoon je eigen pakket samenstellen. Superhandig!

(de sapjes kreeg ik van Uzuma om te testen voor deze blog)

(Visited 130 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.